Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Soft SeniorERP
Brand
- ERP Import, Distributie
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
DESPRE Senior ERP
SeniorERP este o solutie informatica integrata, de tip Enterprise Resource Planning, specializata pentru companiile care activeaza in domeniile: Import, Distributie, Logistica si Servicii. Aplicatia a fost proiectata si dezvoltata astfel incat sa functioneze on line pentru business-urile distribuite geografic. SeniorERP este optimizat pentru lucrul prin Internet, sistemul asigurand accesarea server-ului de aplicatie in mod securizat, iar informatiile necesare diferitelor puncte de lucru ale unei companii sunt cunoscute in timp real. Datorita sistemului de compresie a datelor transmise, aplicatia poate rula si pe conexiuni de Internet mai putin performante.

MANAGEMENTUL EFICIENT AL PROCESELOR
SeniorERP permite optimizarea tuturor fluxurilor de intrare si iesire printr-un management eficient al aprovizionarii, al stocurilor si al depozitarii, pe de o parte, dar si printr-o gestiune eficienta a transporturilor si a distributiei, pe de alta parte, aceste activitati avand un impact puternic asupra profitabilitatii si succesului companiei. Toate aceste procese incluse in cadrul aplicatiei SeniorERP urmaresc principiile managementului calitatii, fiind in concordanta cu cerintele ISO 9001:2000. Utilizatorii unui astfel de sistem informatic devin asadar posesorii unor avantaje imediate: utilizarea eficienta a resurselor, reducerea costurilor, calitatea repetitiva a produselor oferite, cresterea nivelului de satisfactie a clientilor.

TEHNOLOGIA CLICKONCE
SeniorERP integreaza ClickOnce, o tehnologie inovatoare dezvoltata de Microsoft. Aplicatia se actualizeaza automat cu versiunile noi, printr-un simplu click, reducandu-se radical timpii si costurile de implementare si evitandu-se intreruperile in activitatea companiei, datorate instalarii de noi versiuni.

NOMENCLATOARE
O companie care aprovizioneaza, gestioneaza si vinde zeci de mii de produse are nevoie de un control absolut al acestora. Aceste nomenclatoare trebuie sa fie intretinute, ordonate, clasificate, sa nu fie dublate, triplate etc. SeniorERP propune o definire inteligenta a nomenclatoarelor in cadrul aplicatiei, ce va conduce la: controlul eficient al business-ului, productivitate sporita si reduceri de costuri operationale.
Din Gura in Gura